Kako zaraditi novac na internetu deljenjem interneta: HoneyGain

 

Želite dodatnu zaradu bez dodatnog trošenja vremena i snage?

Instalirajte honeygain aplikaciju na Vaš telefon ili računar i pokupite mesečno par dolara gratis.  


Honeygain
aplikacija koristi višak Vašeg interneta (koristite samo ako imate neograničen internet) i za to vam daje novčanu nadoknadu (u mom slučaju oko 600mb dnevno potroši aplikacija). Aplikacija Vas ne prati, ne špijunira, ne krade podatke, napravljena je samo za dobavljanje statistika (brzina interneta, količina vremena provedena na internetu...). Čak postoji i opcija u aplikaciji da radi samo ako ste povezani na WiFi, kao i neki dnevni bonusi ako podelite određenu količinu MB.

Profit od aplikacije ne bi trebali gledati kao 3,4$ mesečno jer se isplata može izvršiti i u BTC, tako da ako cena BTC skoči u nebo i vaš profit će isto. (Sav profit možete konvertovati i u druge kriptovalute pa ga još povećati). Milioni su kombinacija.

Takođe postoji i referral sistem i za svakog prijatelja kojeg pozovete dobijate dodatnih 10% iznosa koji je Vaš prijatelj sakupio. 

Ako ste zainteresovani da probate ovaj vid dodatne zarade ovo je moj link (dobijete odmah 5$ kada se registrujete) pa da zajedno zaradimo nešto:

 https://r.honeygain.me/STEFA3601C

Nije mi cilj da prevarim nekoga, nego samo da uzmemo koji euro više, makar za račun za internet.

Hvala Vam puno.

0 Response to "Kako zaraditi novac na internetu deljenjem interneta: HoneyGain "