"Hashing Ad Space"- nova oglašivačka platforma

 


Sajt "Hashing Ad Space" sa kojim u roku od par minuta bukvalno možete da počnete zarađujete bez sopstvenog uloga.

Radi se o oglašivačkoj platformi u kojoj kao zaradu dobijate novu kripto valutu koja se zove ASIMI.

Dovoljno je da se registrujete na sajt, nakon čega ćete dobiti konfirmacioni mail na vašu adresu i klikom na link iz tog maila potvrđujete svoje učešće u ovom projektu.
 
Zatim je potrebno da se ulogujete na sajt, pogledate jednu reklamu u trajanju od 7 sekundi i sledeći dan ćete dobiti jedan određen broj ASIMI koina na vaš balans. 
 
od svakog člana koji čak i besplatno zarađuje ASIMI koine, dobijate 10% koina od onoga što vaš referal zaradi. U pitanju je čista win-win situacija i zaista ne vidim ni jedan razlog da se ne prijavite u program.
Isto tako, kao deo ove promocije, od platforme dobijate i određeni broj kredita za reklamiranje nekih vaših drugih poslova potpuno besplatno tako da uz ovu platformu dobijate i još jednu korist.
 
Sam program je prilično intutivan ali svejedno na ovom linku možete naći originalan video od osnivača programa (Luke Millard iz Australije).
 
U svakom slučaju, ovde vam ne treba keš, bitcoin ili bilo šta slično. Registrujete se i posle par minuta počinjete da zarađujete...
 
U program Hashing Ad Space se možete registrovati preko donjeg linka....
Iskreno verujem da na ovome možemo svi zaraditi a s obzirom da je rizik ravan nuli, ovo je program koji vam svakako od srca preporučujem.

0 Response to ""Hashing Ad Space"- nova oglašivačka platforma"